parallax background

Apartmajska hiša Skala, Kranjska Gora

 

 

Apartmajska hiša Skala Kranjska Gora

Lastnik apartmjske hiše je družina Šest.Apartmaje Skala Kranjska Gora upravljamo preko družinskega podjetja SIX d.o.o. , z dvajsetletno tradicijo. V 90 letih prejšnjega stoletja, smo se kot družina odločili, da družinsko hišo spremenimo v apartmajsko hišo. Zdelo se nam je, da le nekaj minutna lokacija od središča centra Kranjske gore,smuučišče ter sanjsko jezero Jasna in poplni miru s pogledom na kranjskogorsko pogorje,prav zagotovo mora privabiti še tako zahtevne goste. Apartmaje Skala Kranjska Gora smo uredili v klasičnem slogu, tako, da gostom nudijo čimveč udobja in dobrega počutja in leta 1997 sprejeli prve goste. Odziv gostov nam je potrdil, da je bila odločitev pravilna.

Danes so zasebni apartmaji Skala v Kranjski Gori že prepoznavni,mi pa še vedno nenehno stremimo, da bi ustregli vsem našim gostom z vedno novimi prijetnimi doživetji in izkustvi v okolju Kranjske Gore.Veseli bomo vašega obiska zasebnih apartmajev Skala v Kranjski Gori.

Apartmaji Skala v Kranjski Gori so sodobno opremljeni, svojim gostom nudimo tudi savno in veliko skupno kmečko sobo.


od 60,00€ / noč

Apartma 1

Apartma sestavljajo spalnica z dvema ležiščema, kopalnica, kuhinja in jedilni kot ter dnevna soba kjer sta še dodatna dva ležišča. V aparmaju je kabelska TV, telefon, WiFi, standardna kuhinjska oprema


od 65,00€ / noč

Apartma 2

Apartma sestavljajo spalnica z dvema ležiščema, kopalnica, kuhinja in jedilni kot ter dnevna soba kjer sta še dodatna dva ležišča. V aparmaju je kabelska TV, telefon, WiFi, standardna kuhinjska oprema. Apartma ima veliko zunanjo teraso.


od 65,00€ / noč

Apartma 3&5

Apartma sestavljajo spalnica z dvema ležišema, kopalnica, kuhinja in jedilni kot ter dnevna soba kjer sta še dodatna dva ležišča. V aparmaju je kabelska TV, telefon, WiFi, standardna kuhinjska oprema. Apartma ima velik balkon, ki nudi čudovit pogled v naravo.


od 65,00€ / noč

Apartma 4

Apartma sestavljajo spalnica z dvema ležiščema, kopalnica, kuhinja in jedilni kot ter dnevna soba kjer sta še dodatna dva ležišča. V aparmaju je kabelska TV, telefon, WiFi, standardna kuhinjska oprema. Z te terase je čudovit pogled na okoliške vrhove.Skupna kmečka soba s krušno pečjo