Apartmaji Kranjska Gora
aktivnosti v Kranjski Gori

 
 

Kolesarjenje in pohodništvo

Poti je dovolj za vse, od najlažjih in rekreativnih pohodov do resnih planinskih tur, ki zahtevajo izkušnje, primerno opremo in gorskega vodnika. Druga najpogostejša poletna aktivnost je kolesarjenje. Odločite se lahko za lenobno vrtenje pedal ali pa za zahtevnejše izlete v osrčje alpskih dolin z nastanitvijo v zasebnih apartmajih Skala Kranjska Gora.

Družinske počitnice

Čaka vas zabava za celo družino!

Apartmaji Skala Kranjska Gora priporočila družinama.Vam manjka inspiracije za presežne poletne aktivnosti? Ne bojte se. Zgodba se ponavlja: Prvič pridete k nam pozimi, potem pa se vrnete poleti. Pod ravno prav toplim soncem je Zgornjesavska dolina eno samo prizorišče norih poletnih aktivnosti za vas in vaše družine!

Bogata gostinska ponudba, bazeni, otroške igralnice, jezero Jasna, poletno sankanje in tobogan, pravljične dežele, družinska kolesarska proga in turistične pohodniške poti, je uvrstilo Kranjsko Goro v sam vrh ponudbe namenjene družinam.Nastanitev v naših apartmajih, Skala v Kranjski Gori je izhodišče za nova družinska doživetja.

 
Zimske aktivnosti

Smučanje

Smuk z ležišča na smučišča ...

Apartmaji Skala v Kranjski Gori so od samega smučišča oddaljeni le dobrih ppet min.hoje, Izbirate lahko med kar 18 smučarskimi progami različnih tehničnih zahtevnosti! Žičnice in proge so nanizane po pobočjih Vitranca vse od Kranjske Gore do Planice v nadmorski višini od 800 m do 1215 m. Sistem 6 sedežnic in 13 vlečnic vas popelje na vašo sanjsko progo. Če se še niste odločili zanjo, le pokukajte na karto smučarskih prog in odkrijte krasne terene tudi v Mojstrani in v Ratečah.

Prednost Kranskogorskih smučišč je seveda tudi v tem ,da se lahko kot popolen začetnik lahko postavite na noge s pomočjo izvrstnih smučarskih šol in smučarskih učiteljev.

Zimske aktivnosti

Tek na smučeh

Snežna pot, vodi me!

Apartmaji Skala Kranjska Gora in tek na smučeh,seveda,če radi doooolgo tečete, se napotite na 40 km skrbno vzdrževanih prog iz središča Kranjske Gore mimo izvira Save Dolinke in skakalnic v Planici v dolino Tamar ter v Gozd Martuljku. Urejene tekaške proge so tudi v Mojstrani in v Zgornji Radovni.

Kondicijsko zahteven je tek od Rateč do Tamarja z 260 višinskih metrov vzpona. Vsi s preveč večerne energije pa se podajte na nočni tek po osvetljenem travniku za hotelom Kompas v Kranjski Gori.

Začrtajte si svojo traso teka z nastanitvijo v apartmajih Skala v Kranjsi Gori!

 
Adrenalin

Planica Zipline

Apartmaji Skala v Kranjski Gori nudijo adrenalinska doživetja! Največja skakalnica na svetu - najspektakularnejši Zipline na svetu!

Ste pripravljeni na najrazburljivejši spust v življenju?

Doživite občutke slovenskih orlov in svetovne skakalne elite s pomočjo najstrmejšega zipline spusta na svetu in preletite planiško velikanko, največjo letalnico na svetu.

Doživite občutke svetovnih legend, ki so se spuščale po legendarni velikanki in dosegale zgodovinske mejnike. Vaš spektakularni polet bo dolg kar 566m, pri katerem boste dosegli hitrosti do 90km/h v samo nekaj sekundah.Apartmaji Skala Kranjska Gora so prav gotovo, vaša odskočna deska

 
 

Ferata Mojstrana

Na ferato v Mojstrano!

Apartmaji Skala Kranjska Gora je izhodišče ,da obiščete prikupno vasico Mojstrana. V ostenju Grančišča sta dve atratktivni zavarovani poti – ferati, ki vam omogočata nove izkušnje v skalnem kraljestvu. Izbirate lahko med dvema različnima feratama, različnih zahtevnosti. Med njima je pot, ki je primerna tudi za začetnike v skalnem svetu!

Obe ferati vas pripeljeta na vrh Grančišča, kjer se vam bo razprostrl prelep pogled na bližnje Julijske Alpe in Karavanke!

Pravi užitek v skalnem svetu! ,...ter" fer" nastanitev v apartmajih Skala Kranjska Gora

Poletno sankanje

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh …

Nastanitev apartmaji Skala v Kranjski Gori… si privoščite spust po 1500 m dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«. V petih minutah premagate kar 293 m višinske razlike in naklon do 67 %. Pet minut, ki odpihnejo slabo voljo!

 
 

Nordijski center Planica

Apartmaji Skala Kranjska Gora... Nordijski center Planica je izjemno okolje za nadaljevanje tradicije smučarskih skokov in poletov, za treninge in tekmovanja smučarjev tekačev...

Naši apartmaji v Kranjski Gori so izhodišče obiska,ogleda sklopa,aktivnosti Nordijskega centra Planica ,kjer je nastalo 7 novih skakalnic s spremljajočimi objekti ter izvedla se je obnova letalnice bratov Gorišek. V osrednjem objektu, ki predstavlja središče tekaškega in skakalnega dela centra, je razgledna ploščad, planiški muzej v dveh etažah, vetrovnik in gostinska ponudba. Poleg zunanjih tekaških prog v zimskem času lahko tečete tudi poleti na pokritem notranjem tekaškem poligonu. Najmlajši obiskovalci se lahko zabavajo v otroškem adrenalinskem parku in v otroškem kotičku v osrednjem tekaškem objektu. Doživite spust po jeklenici - Planica Zipline!

Vetrovnik

Apartmaji Skala Kranjska gora in vetrovnik.Ste se že kdaj spraševali, kakšen bi bil občutek svobodnega letenja? To lahko doživite v vetrovniku Nordijskega centra Planica.

Uresničite svoje sanje in poletite!

Vetrovnik Nordijskega centra Planica je bil zasnovan z namenom uresničiti dolgoletno človekovo željo po letenju. Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da le preprosto ležete nanj in se prepustite letenju!

Po vsem tem vetru,pa se le vrnite k nam v zavetje ,...Apartmaje Skala Kranjska gora.V vetrovniku lahko letijo:

  • obiskovalci, stari od šest let naprej, in sicer ne glede na stopnjo fizične pripravljenosti,
  • vrhunski športniki,
  • mladi športniki,
  • rekreativni padalci z licenco, ki želijo izboljšati svoje sposobnosti ter
  • padalci v fazi šolanja ali padalci športniki.
 

Predhodne izkušnje za letenje v vetrovniku niso potrebne.

Letenje v vetrovniku Nordijskega centra Planica je edinstvena in popolnoma varna izkušnja. Poiščite nekaj novega, izvirnega in nadvse zabavnega. Vse, kar morate storiti, je, da nas obiščete. Za opremo in vse ostalo poskrbimo mi!

 
 

Golf

Družabno golfišče med osupljivimi gorami

Apartmaji Skala Kranjska Gora priporoča gostom golfistom in golfistkam! Ob sotočju Pišnice in Save Dolinke, v objemu najvišjih slovenskih gora, vam golf klub Kranjska Gora nudi čudovito okolje za vaš priljubljeni šport.
Igrišče obsega 6 lukenj, primernih za začetnike, pa tudi za izkušene igralce. Poleg igrišča je vadbišče za trening vseh vrst udarcev. Začetniki se lahko udeležite skupinskega tečaja igranja s profesionalnim učiteljem golfa. Golf klub Kranjska Gora slovi po svojih dobro organiziranih turnirjih in zabavnih družabnih dogodkih.Apartmaji Skala Kranjska gora in golf žogica ,ki jo lahko dobite pri nas,če jo seveda nimate. :)

Golf igrišče je znano tudi po visoki udeležbi dam!!!